nieuw database-pakket Reunion 12 NL (Mac)

Reunion helpt je informatie over je familie te documenteren, op te slaan en weer te geven - je voorouders, afstammelingen, neven en nichten enz. Het registreert namen, datums, plaatsen, feiten, veel aantekeningen, informatiebronnen, foto's, geluiden en video's. Het toont familierelaties in een elegante, grafische vorm - mensen en gezinnen zijn op een gemakkelijk te begrijpen manier met elkaar verbonden.

Reunion maakt het gemakkelijk om uw stamboominformatie te publiceren - zelfs als u deze op internet wilt delen of op uw apparaten wilt hebben. U kunt automatisch algemene genealogierapporten, grafieken, formulieren en boeken maken, evenals verjaardagskalenders, mailinglijsten, vragenlijsten, indexen en andere lijsten. Reunion maakt zelfs diavoorstellingen, berekent relaties, leeftijden en statistieken.

Deze maand hebben we dit nieuwe genealogische database in gebruik genomen.

Ons doel is om de achterstand die we hebben opgelopen in actuele data in te halen. Daarom zal onze familiedatabase aan het einde van 2019 operationeel zijn. Let op: deze is afgeschermd en niet via de website te raadplegen (i.v.m. de Wet van de Privacy).

Voor vragen verwijzen wij naar het volgende artikel en kunt u een bericht achterlaten.

team matthee.info